Aquestes són algunes de les imatges d'aquesta setmana especial en la que el rei Carnestoltes ens ha donat cada dia una consigna ben esbojarrada a seguir.
.
.
I com marca la tradició, aquesta tarda hem fet un berenar amb botifarra i pa, organit per la comissió de carnaval. I és que, dijous Gras o també conegut com el "Dia de l'ou i el porc" o "Dia de la truita", és el tret de sortida de les festes de Carnaval arreu del territori nacional i català. El costumari d'aquest dia ve marcat pels àpats dins l’àmbit familiar protagonitzats per les truites i els ous barrejats amb la carn, les botifarres d’ou i la coca de llardons. Tot està preparat ja per rebre al rei del Carnaval!
Hola Alex, em sembla una "currada" el k fas, tmbe, trobo genial que s'expliquin als nens totes les festes i festes que d'alguna manera tenen tradició a Andorra. Ànims i felicitats per la tasca!
ResponEliminaGracies per ensenyar-nos tantes coses, estic molt agust a la classe!
ResponElimina